Nieuwe rolstoel is klaar! oktober 2006

Vandaag is eindelijk onze definitieve rolstoel klaar. Het Racer F1 onderstel hadden wij al een tijdje maar nu is de kuip ook klaar. Een fantastische rolstoel is het geworden.

We hebben gekozen voor een turquoise skai bekleding. De kleur koste wel wat overredingskracht bij Jan (de directeur van Atlas) maar het is een echte kinderrolstoel geworden. Prima service van Atlas trouwens, Jan kwam zelfs ontbijten om half acht zodat Lou om acht uur met de bus mee kon.

Voor de oplettende kijker wij hebben de spaakbeschermers van de wandelwagen vd Lex Easys op de nieuwe rolstoel laten zetten.Dscn1975klein

Waar wij heel blij mee zijn, we hebben de Nederlandse primeur, de achtbaan steun. Wederom een Stealth, maar het model met de blokjes op het voorhoofd bleek niet te werken. Marilou was er nog te mobiel voor.
Deze steun houdt de schouders naar achter en hiermee proberen wij de Kyfose(vergroeing van bovenste rugwervels) in de hand te houden.Dscn3098_1

Voor de zon en tegen de regen hebben wij een kap op de rolstoel laten zetten.

Dit stoeltje heeft Marilou als kinderstoel gehad:Jenx_ltd_furniture_for_special_needs_chi

Als grote buggy gebruikten bij toen de LISA van Otto bock later kwam deze wandelwagen een Lex Easys met grote margrieten, alleen hadden wij een zilver onderstel:

Lexeasys02350

Daarna met een rolstoelonderstel Lexeasysrollyeronder zodat wij de Biermanklem in de taxibus konden gebruiken. Op de foto staat een andere zitting.

Dit bericht werd geplaatst in filmpjes aanvallen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s