Samen naar Kreta september 2005

We zijn net uit het vliegtuig gestapt voor vijf dagen naar Kreta zonder onze meisjes. Nu weten we weer hoe vakantie hoort te zijn, het was in een woord heerlijk.
Vorig jaar zijn we voor het eerst samen weg geweest en had ik nog moeite mij los te maken van de meisjes en vooral van Lou. Maar dit jaar had ik daar totaal geen moeite mee, waar ik mij gelijk weer schuldig over voelde! Maar misschien was ik dit jaar wel nog meer toe aan vakantie, na onze helse vakantie in Frankrijk.
We stonden op onze gebruikelijke tijd op, klok in ons hoofd denk ik, lekker ontbijten en hele dagen lezen aan het strand met lunch. Per dag een boek en een goed gesprek en daarna om acht uur opzoek naar een restaurant voor het avondeten en alweer een goed gesprek, wat kan dat lekker zijn zeg!
Vorig jaar keek Lou ons bij thuiskomst niet aan, nu bleef zij maar lachen en had zij het heerlijk gehad met Opa en Oma in huis. Maar hoe lang kunnen die het nog volhouden naast hun eigen zaak. Maar even nog niet aan denken.
Ik kan het jullie allemaal van harte aanraden om een paar dagen te gaan vliegen naar een warm oord met partner, zeer goed voor de relatie en het kan al vanaf 220 euro!
Mijn dip is over hoop ik!
Dit bericht werd geplaatst in Uitjes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s