Ze is er wel of niet! maandag 5 april 2012

Het blijft niet goed gaan met onze Loudie.

Soms zitten er een paar goede dagen en nachten tussen maar eigenlijk overheersen de slechte dagen. Er gaat inmiddels per dag een enorme hoeveelheid medicatie in en om de ene bijwerking van de andere uit te sluiten willen we gauw afbouwen.

Marilou is moe, zo moe en lusteloos van alles. Ze kan alleen nog maar voor zich uit zitten staren. Zelfs haar spraakcomputer laat ze al twee weken links liggen(HELP!)

Maar al snel merken we dat er meer is. Als we bijna 24 uur lang een onrustig huilend meisje in ons handen hebben, bellen we opnieuw met de huisartsenpost. Want ja natuurlijk zijn de slechtste dagen altijd in het weekend. De arts beaamt mijn gedachten en we gaan opnieuw de infectie aanpakken nu met een inwendige kuur van drie dagen ipv van een dag.

De ibobrufenspiegel zit ook alweer op zijn niveau en samen met de onderhoudsantibiotica moet het goed komen. Maar nee, Marilou heeft nog heel veel last van de slijmen ten gevolge van de longontsteking.

Ze kan er niet van slapen en wij ook niet! Nog erger zijn de spuugpartijen, regelmatig komt met het slijm ook de hele maaginhoud mee. Gelukkig blijkt het vernevelingsapparaat te helpen maar wat een tijdrovende klus is dat!!

Onze troel laat ook dit weer over haar heen komen, lekker een paar keer extra per dag Kabouter Plop kijken lijkt ze te denken.

En dan op een dag lijkt alles voorbij en is Lou onze Lou weer.

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s