Sinterklaas, 11 december 2011

 

 

Opeens waren ze er weer, die nachten waarbij wij alledrie weer heerlijk doorsliepen! Wat was ik blij dat ik niet geluisterd had naar alle goed bedoelde adviezen van mensen die er verstand van horen te hebben en van mensen die dachten er verstand van te hebben.

Wij hebben de maanden uitgezeten of beter gezegd opgezeten. De echte oorzaak bleek toch in de hormonen te zitten. Wat zo plotseling begon eindigde ook net zo plotseling bij een doorbraak van de menstruatie ondanks het doorslikken van de hormoonpillen.

Eureka! Dus toch! Geen extra slaapmedicatie, geen extra anti-epileptica, geen ander bedritueel alleen een maagmedicatie maar daar konden wij eigenlijk al niet zonder.

Maar wat nu? We weten de oorzaak maar dat betekent ook dat het elk moment kan terugkeren en die gedachte maakt mij wanhopig want wat was het zwaar al die maanden zonder slaap.

We hebben er inmiddels een dagje ziekenhuisonderzoeken op zitten. Niets gevonden behalve een enorme hoeveelheid lucht in de maag.

De kinderarts toverde nog een optie uit haar hoge hoed: de gynaecoloog! Die specialisatie hadden we nog niet op ons lijstje staan. We zullen zien.

Marilou krijgt zoals bijna gebruikelijk na de hormoonwisselingen een behoorljjk cluster. De spanning stijgt zal Marilou wel van het grote Sintfestijn kunnen genieten? De aanvallen hebben Marilou erg te pakken gehad. Haar gezicht is gezwollen van de aangezichtsaanvallen. We gaan er toch voor, al zal ze dit jaar een stuk minder genieten.

Uiteraard zit de beste man met zijn gevolg bij ons op de bank op het heerlijk avondje. Wat de beste man niet weet maar snel zal merken is de liefde van onze 15 jarige meid voor zijn gevolg!

Maar dan gebeurt er bij binnenkomst iets heel merkwaardigs, er is een nieuwe liefde: SINTERKLAAS!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s