Lekker weer!

We genieten van alles maar vooral van elkaar. Axel is weer thuis en gaat langzaam maar gestaag vooruit. De pijn is weg maar het lijkt wel of ook alle energie weg is. Hij moet het nu natuurlijk doen met een minder grote longinhoud.

Het is een gek leven, we kozen 28 jaar geleden al voor elkaar. We zouden het traditioneel aanpakken, hopen op drie kinderen. Mama een paar jaar thuis en Papa elke dag op zijn werk.

Maar noodgedwongen zitten we nu al bijna een half jaar samen thuis. We maken er maar het beste van en nu Ax ziek thuis is proberen we zoveel mogelijk te genieten van het mooie weer.

En in plaats van dat Ax achter het stuur zit, rij ik weer! Dat is iets wat ik het meest gemist heb, eigen vervoer! Al snel verdwijnt de grauwe kleur van Ax zijn gezicht, zelfs Lou kleurt al lekker bruin.

We maken wat uitstapjes oa naar de kamer van Anouk en als we haar lunch ook betalen mogen we op de Universiteit eten. Eigenlijk komt het maar weinig voor dat we met zijn drieen zijn. En doordat kabouterzus Kwebbel er niet bij is komen we tot leuke gesprekken.

Na een rondleiding in de zalen met dode dieren op sterk water blijft onze lunch nog net binnen. Heerlijk om te zien dat ons grote meisje zo op haar plek zit!

Ze wist toen ze nog maar zes jaar oud was al wat ze wilde worden… Hoe anders zal dat zijn bij Tyra, dat blijkt deze week al. Nog maar net 10 jaar en nu moeten wij in groep 7 invullen wat Tyra later wil worden.

Soms kom je er niet met alleen een hele grote dosis doorzettingsvermogen soms is het afhankelijk van andere factoren. Soms beslissen mensen anders, heb je te maken met jury's moet je het hebben van de GUN-factor.

Ze weet het maar al te goed, binnen het musicalvak hoor je vaker nee dan ja. Maar ze wil zo graag! Tyra loopt ongeveer op dezelfde manier door haar schoolcarriere. Het leren gaat haar (te) makkelijk af.

Aan de A's en de stijgende grafieken te zien is het VWO haalbaar. Ook Tyra wist op haar zesde al wat ze wilde worden, kinderarts. Maar op haar achtste kwam daar na haar Eftelingavontuur met The Sound of Music pardoes een einde aan.

En nu hebben we dus een probleem want voor beide opties is een totaal andere profielkeuze nodig. De een cultuur, de ander natuur en gezondheid.

Zingen,acteren en dansen doet ze de hele dag door behalve de laatste twee weken. Tyra was de dag van Axel zijn opname gevallen doordat iemand op haar voet stond. Ik had het te druk met Ax en deed er een pleister op. Dat ze mank liep was mij wel opgevallen maar dat ze dat eigenlijk al twee weken deed niet.

Met het oog op de toekomst toch maar even langs de huisarts waarschijnlijk een ontstoken pees door het wondje maar voor de zekerheid even een foto in het ziekenhuis laten maken. Leuk he Mam, ik was nog niet aan de beurt geweest zei je toch laatst?

En van het een kwam weer het ander, de radioloog zag een scheurtje in de groeischijf. De kinderorthopeed een breukje op een andere plek en wat dacht de huisarts ook al weer? Inmiddels was het 17.30 uur vrijdagmiddag, we moesten het weekend maar even aankijken, Tier dacht alleen maar aan haar optreden met veel BN'ers.

Op maandag belde de huisarts, ze twijfelde nu ook morgenochtend vroeg gaan we verder op de gipskamer. Het zal toch niet waar zijn? Lekker weer!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s