Een nieuw tijdperk? maandag 21 februari

Een paar maanden hebben we er weer van kunnen proeven, het duurde zo lang dat zelfs ik erin ging geloven. Het leek echt even of de Depakine verhoging wat deed, tot afgelopen vrijdagnacht.

Ze waren weer terug, die hele nare zware aanvallen in een cluster van dagen. Buiten bewustzijn met precies om het half uur een volledige aanval, armen en benen vlogen in het rond. Hele diepe saturatiedalingen, het zuurstofapparaat draaide weer overuren. Zelfs het spugen erbij was weer terug. Een hele dag en twee nachten zonder eten en drinken het was weer net op het randje. Goed voor de ketonen zullen we maar zeggen.

Zo was er opeens tijd en noodzaak voor het schrijven van mijn vorige blog. Het had een hele positieve blog moeten worden maar zo aan de rand van haar bed is dat volgens mij niet helemaal gelukt.

Ondanks deze terugval blijven we hoop houden op de toekomst!

We hebben nog eens goed nagedacht over deze toekomst en besloten ons team nog verder uit te breiden. En dat lukte opeens heel snel en goed: Welkom Mariska!

Maar we hebben nog een andere moeilijke stap genomen, we willen Marilou weer een ochtend mee gaan laten draaien op het KDC. Het gaat zo ontzettend goed met haar, we durven het wel, alhoewel het KDC de benodigde hulpmiddelen niet heeft.

Er is nog iets heel erg leuks te melden. Marilou kan opeens echt schaterlachen! Zo erg dat ze zelf niet meer weet hoe te stoppen. Het begon met een nieuw bedritueel van mij. Ik deed een varken na, ja ik hoor jullie lachen maar ik kan het echt heel goed hoor, terwijl zij het varken naar zich toetrok. IMG_1885
En zo valt ons meisje elke avond lachend in slaap……. 

 

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Een nieuw tijdperk? maandag 21 februari

  1. Christiaan Greve zegt:

    Succes met knorren;)!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s