Crash en een cluster zonder stroom! donderdag 28 oktober 2010

Het was nummer zeven, zes zaten er in mijn hoofd als mogelijke oorzaak maar het bleek een cluster te zijn. Ze slaapt 's nachts maar maximaal twee uur achter elkaar en het gepiep, gehuil en gemekker overdag is niet van de lucht.

Moet toegeven bij de eerste aanval sloeg de lichte paniek toe, zou er iets zijn wat we nu kunnen doen om dit cluster tegen te gaan? Stesolid, ophogen medicatie? Zou al het ijzerwerk in de rug het aankunnen? Moeten we de artsen op de hoogte brengen of haar misschien zelfs uit voorzorg laten opnemen?

Maar we deden niets, zelfs niet een van de artsen gebeld, stel je voor dat ook hij in paniek zou raken……

Dinsdagnacht was het begonnen maar de dag kwam op zijn einde zonder echte aanval, woensdagnacht kwam pas de volgende maar ook de rest van de woensdag geen aanvallen meer gezien tot vanochtend helaas!

Weten jullie het verhaal nog waarmee wij zelfs de voorpagina van de Telegraaf haalden?

http://marilou.web-log.nl/dagboek/2009/12/kerst-vol-zorge.html

nou vandaag was na maanden van uitstel  DE DAG ZONDER STROOM!

Ik kan niet anders zeggen dat de Firma Stedin het dit keer keurig had geregeld. We kregen op tijd onze noodvoorziening en werden als eerste na anderhalf uur al weer aangesloten. Dikke Pluim!

Er was meer nood deze week, maandagmiddag laat blijkt de rolstoel opeens gecrasht. De orthese hangt schuin nog net op een punt vast aan het onderstel. Je moet er toch niet aan denken wat er was gebeurd met de net-geopeerde rug van Lou als beide ophangingen het hadden opgegeven.

Gelukkig kwam de firma hem maandag direct maken maar nu ''loopt'' de stoel al twee dagen niet, dat kan er ook nog wel bij als je stoel je enige uitje is naast je bed.

Maar er is ook goed nieuws, vanmiddag kon Marilou voor het eerst goed op de postoel zitten en nog belangrijker met resultaat! Hoe blij kun je zijn met een beetje p…

Dit bericht werd geplaatst in filmpjes aanvallen, Jarig, Nieuws, Publicaties en televisie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Crash en een cluster zonder stroom! donderdag 28 oktober 2010

  1. Resi zegt:

    Bij jullie komt ook nooit een ding alleen. Hopelijk wordt de stoel geod gemaakt voor het weekend want er wordt zacht weer voorspeld.
    Wat een dillemma als je in een cluster zit met Lou en al die vragen zonder antwoorden. Maar Lou bewijst weer eens dat ze sterk is. Nu weer voorwaarts.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s