De Brief! zaterdag 25 september 2010

Ik herken het logo tussen de andere post, met bevende handen maak ik hem open. Laat er niet in staan waar ik de afgelopen zeven weken zo bang voor ben geweest……….maar het is wel waar over 2  en 1/2 week wordt Marilou aan haar ernstige scoliose geopereerd.

Tranen, paniek en ontzetting anderhalf jaar op de wachtlijst gestaan, en wat nu?

Dit bericht werd geplaatst in Publicaties en televisie. Bookmark de permalink .

13 reacties op De Brief! zaterdag 25 september 2010

 1. Marijke zegt:

  O, wat spannend zeg. Hoe moet nu de combi met haar en jou?
  Hoop dat jullie een goede oplossing kunnen vinden.
  Sterkte ermee.

 2. wieke zegt:

  Hoi Leonieke

  Wel spannend al had het voor jullie beter geweest dat het nog een paar weekjes later was.
  Ik hoop dat je tijd genoeg hebt om de dingen te kunnen regelen.
  Pas je wel een beetje op jezelf.

  Groetjes Wieke

 3. Wendy zegt:

  Heel heftig dit weer en idd ook jij nog lang niet goed nu natuurlijk en je wilt niets anders dan er zijn natuurlijk voor Marilou!

  Is eea te regelen/in te passen?

  Heel veel succes en sterkte weer!

 4. astrid zegt:

  lieverds wat krijgen jullie toch ook een boel te verstouwen

  toitoi
  liefs vanuit t wkz

 5. Martine zegt:

  Oh nee he, we hadden het er gisteren nog over!!! Er komt vast, net als altijd, wel weer een oplossing voor hoe jullie dit als gezin gaan redden. Maar je komt van de ene in de andere zware periode hoewel komt, er zit gewoon een overlap in want jij bent voorlopig nog lang niet op de been. Hoe kun je het verzinnen zoiets…..:(

 6. Monique zegt:

  Jeetje wat nu? Iets waar jullie al zo lang tegen aan zitten te hikken komt nu zo ongelegen. Kun je niet voor jezelf een bed naast Marilou zetten op een twee-persoonskamer in het ZH? Niets is te gek voor Dr. de Heus hoor. Het R.Mc.D. huis in Rotterdam is ook een aanrader.Wij hebben er onlangs nog gelogeerd. Je zou er alleen een hoog/laag bed voor jezelf op de kamer moeten plaatsen. De kamers zijn er ruim genoeg voor. De badkamer is ruim met inloopdouche waar je makkelijk een stoel in kan plaatsen. De overnachtingen worden volledig vergoed. Ben je dicht bij Marilou maar heb je ook een plek waar je je af en toe terug kan trekken. Reserveren is in dit R.Mc.D. huis wel mogelijk. Kun je nog meer op je bord krijgen?? Denk het niet.
  Sterkte en heel veel succes,
  Monique

 7. sarike zegt:

  Tjemig Liek, loop al een hele dag met pijn in mijn buik, kan me voorstellen dat die niets is tenopzichte van jullie pijn in de buik. Wat een vreselijk duivels dilemma……
  Had al een heleboel woorden geschreven, maar het slaat gewoon allemaal helemaal nergens op. Zit met mijn mond vol tanden en tranen in mijn ogen. Veel liefs

 8. Christiaan zegt:

  Het zat er aan te komen. Heel spannend. Even vervelend voor Marilou want opereren is nooit leuk en zeker niet voor Marilou die niet precies begrijpt wat er nou allemaal gaat gebeuren. Maar ik hoop en ga er maar vanuit dat de operatie iets goeds teweeg gaat brengen..ik wens jullie en Marilou heel veel sterkte. Ik zou graag willen helpen maar ik zou niet weten hoe…afwachten maar…

  Chris

 9. do zegt:

  Hoi meis,

  wat een toestand vvoor jullie, aan de ene kant weet je dat dit eraan zat te komen maar eigelijk komt het moment niet goed uit !!!
  Ik weet zeker dat je hier weer doorheen komt !!!
  Ik denk aan jullie , vanuit zeeland een hele dikke vette knuffel en kus.

  heel veel liefs do xxxx

 10. Hoi Leonieke,
  Ik hoorde vandaag dat Marilou geopereerd gaat worden, heftig hoor maar tegelijkertijd kan het hopelijk ook tot iets goeds voor haar leiden.
  Succes met alles, ook met je eigen gezondheid.
  Groetjes Michelle Zelders

 11. Dorine Malysse zegt:

  Hallo,
  Ik wens jullie heel veel sterkte bij de operatie van Marilou. Het is een zware periode waar jullie voorstaan maar het loont de moeite. Joke is nu 3 maanden geleden geopereeerd aan haar scoliose, In het begin is het twee stappen vooruit en een stap achteruit maar laat de moed niet zakken het komt goed. Nu reeds kunnen we zeggen dat we er goed aangedaan hebben deze beslissing te nemen. We duimen voor jullie en volgen het op de voet.

  Dorine, Pascal, Jade en Joke

 12. Yolanda zegt:

  jeetje Leonieke, begreep wel dat het niet zo goed met je ging na de val, maar zo slecht ! Wat een drama. Wat zal je je ellendig voelen, je eigen pijn, angst en onmacht. Daarnaast je constante zorg om Marylou en je meiden. Wat een frustraties dat je alles over moet laten aan anderen. Ik hoop dat jullie voldoende “zorgend netwerk “om je heen hebben om je staande te houden.
  Dat jullie ook een oplossing vinden voor de operatie voor Marylou.

  Lieve Leonieke, motto een; het kan altijd erger….maar motto twee, dat doet je eigen ellende niet verminderen. Zeur, huil, wees boos, teleurgesteld, verdrietig, leef je uit op de blog, geneer je niet.
  het helpt zeker niet om alles op te potten.
  Heel veel sterkte voor jullie allemaal !!
  Liefs Yolanda

 13. ria van der oost zegt:

  ontzettend veel sterkte toegewenst voor de toekomst.we hopen zo dat het opleverd wat we wensen he.ik lees regelmatig jullie site.heel goed van je dat je alles op deze manier verwoord en van je afschrijft.we leven met jullie mee.groeten van ria van der oost.{ik ben oma van wouter van den brom}

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s