Onze Kanjers, augustus 2010

We kunnen geen dag zonder ze: ons kanjerteam!

De een geeft haar therapie, de ander zwemt met haar, de volgende rijdt paard maar er zijn er ook die muziek met haar maken of er gewoon voor haar zijn. Met z'n elven zijn ze nu!

Hele of halve dagen zorgen ze voor Marilou. Bijna zes dagen per week. Marilou gaat nog maar EEN hele dag naar het KDC.

En het werkt fantastisch. Tijdens clusters hoeft Axel zo geen vrij meer te nemen omdat mijn rug het niet toelaat alleen met Lou te blijven. Ik mag de kanjers zelfs uit bed bellen!

Natuurlijk lever ik veel aan privacy in maar het is niet anders, ik heb het graag voor mijn meisje over. Maar eerlijk is eerlijk de kanjers worden een deel van ons gezin sommigen al jaren!

Vorig jaar vierden we nog dat Gerda al meer dan 10 jaar deel uitmaakt van ons gezin. Ongelofelijk knap van haar want ze maakte heel wat mee in ons gezin. We zijn haar heel dankbaar en hebben ook wel wat tranen gelaten toen Gerda aangaf noodgedwongen minder uren te willen gaan maken. Zij is gewoon de ''tweede'' moeder van Lou.IMG_1008

Dus we moesten op zoek naar nog meer kanjers voor ons team. En dat lukte gelukkig vrij snel. We probeerden als gezin er een nieuwe draai aan te geven. En toen gebeurde er iets vreselijks met een van onze kanjers: Lies.

Lies viel op haar eerste vakantiedag van de trap in haar vakantiehuisje met verstrekkende gevolgen. Een schedelbasisfractuur en een verbrijzelde arm. Wat zijn we geschrokken en wat hebben we met haar te doen! Liesje neem je tijd maar we kijken naar je terugkomst uit!

IMG_0952

Gelukkig heeft het hele team zijn best gedaan de opengevallen uren tijdelijk op te lossen ook het KDC hielp ons waar mogelijk.

En toen moesten we weer op zoek naar nieuwe kanjers maar nu met spoed. En ook dat is gelukt!

Maar het viel zwaar naast de extra zorg voor Marilou de vele sollicitatiegesprekken te voeren vanaf de bank( meer daarover in mijn volgende blog).

Meiden/dames veel werkplezier in ons team, jullie zijn echte kanjers!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Onze Kanjers, augustus 2010

 1. Astrid Veringa zegt:

  Lieve Leonieke,

  wat lief van je dat je jullie kanjers zo in het zonnetje zet. Alle respect voor jullie team hoor….petje af….En Lies, heel veel sterkte en ik hoop dat je snel weer in het team kan komen werken, je wordt gemist.

  Heel veel liefs en respect voor jullie allemaal (en niet alleen het team maar ook jullie als gezin…)

  Liefs
  Astrid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s