Vakantie Zeeland, juli 2010

We hebben twee heerlijke vakantieweken gehad in Port Zelande (Zeeland) dankzij Opa en Oma zonder Marilou. Alles zat mee, zelfs het weer deed ontzettend zijn best op een windhoos na dan!

De eerste dagen stonden in het teken van het windsurfen van Tyra en de daarbij behorende TV-opname voor de TV zender Z@pp. Sebastian Wulff (acteur, Luxor in de kinderserie Spangas) kwam haar filmen voor een Zomerclip.

Het resultaat is deze maand drie keer te zien op Ned 3 bij Z@pp:

woensdag, augustus 25, 2010 18:44
maandag, augustus 16, 2010 18:00
donderdag, augustus 05, 2010 17:47

Daarna kwam Noukie een paar dagen langs om te genieten van de Zeelandse strandritten te paard en te windsurfen. Nichtje Sarah vulde vervolgens de lege plek in de tent op, wat hebben we samen gelachen!

We hebben veel (uit)geslapen, eindeloos lekker gelegen en gegeten op het strand daarnaast een halve boekenkast gelezen. Een vakantie zoals een vakantie hoort te zijn, vooral omdat Lou het thuis ook heel goed deed.

Maar ook aan alle goede dingen komt een eind dus gingen we na twee weken ons meisje weer ophalen. Helaas heeft Marilou maar EEN dag kunnen genieten van ons vakantieparadijsje. We konden met een hele zieke Lou vol aanvallen alweer naar huis. Drie dagen later waren we samen in Port Zelande en genoot Marilou zichtbaar van alles om haar heen.

Een heel subtropisch zwemparadijs van Center Parcs voor haar alleen dankzij het vriendelijke personeel! Maar ook van het strand, de nieuwe buggy, de strandrolstoel, de zee, de zon en het Glow-in-the-dark midgetgolfen!

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Vakantie Zeeland, juli 2010

  1. Marijke zegt:

    Wat een leuke foto’s weer van Marilou. Hopelijk allemaal lekker genoten van de vakantie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s