Cliniclowns Theatertour, zondag 27 juni 2010

Het was warm, eigenlijk veel te warm tegen de 35 graden aan. We hebben even getwijfeld of we er wel goed aan zouden doen. Zou Marilou er wel tegen kunnen?

Maar al snel denk je, ze hebben er vast ervaring mee. Maar niets bleek minder waar, bij binnenkomst kwam de snikhete luchtstroom ons vanuit de tent tegemoet. Ik zag wat kinderen bij de ingang in hun aanvallen zitten.

We weten hoe leuk het binnen is en hoe leuk Marilou het elk jaar weer vindt dus we gaan het toch proberen. Ik maak bij het toilet wat slabbers flink nat en drapeer die over Lou heen. Met de folder maak ik wat wind.

Maar al snel gaan we allemaal op in het theaterspel van de uiterst professionele castleden. Het lijkt elk jaar nog beter te worden! Onze eigen musicalster kijkt haar ogen uit tot dat ze opeens ex-collega Barbara uit de The Sound of Music herkent. Barbara heeft even moeite Tyra thuis te brengen op dit feest voor gehandicapten maar de dames praten na afloop even gezellig na, het gesprek gaat al snel over Marilou.

GITP20100611CCTT546 En terwijl ik het zit te bedenken zegt Tyra opeens: Mam dit zou later ook wel iets voor mij zijn! Vraag mij dan gelijk af, hoe Barbara hier toe gekomen is. Bijzonder en heel leuk deze totaal andere inzet van haar in een hele andere wereld.

IMG_0109 

IMG_0091 

IMG_0093 

IMG_0096 

IMG_0097 

CliniclownsFoto

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Een reactie op Cliniclowns Theatertour, zondag 27 juni 2010

  1. Marijke zegt:

    Leuk dat ze er toch nog zo van kon genieten, ondanks de warmte.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s