Ook dit is Marilou….., 26 april 2010

Natuurlijk laat ik in mijn blog altijd de mooiste kiekjes zien van onze drie meiden. Maar er is om de 10 dagen ook een hele andere wereld waar we iedere keer drie dagen als gezin in moeten leven. Ik probeer die dagen  uit te leggen aan de vele mensen om ons heen maar weet zeker dat dat anders overkomt dan de werkelijkheid.
Dat is helemaal niet erg, totdat datzelfde gebeurt bij instanties of artsen die beslissen over de toekomst van Marilou en die lezen deze blog nou eenmaal ook.

Dus heb ik er voor gekozen, de beelden van een stukje van een van de vele aanvallen(15 in totaal) van gisteren hier te plaatsen.

Dit bericht werd geplaatst in Familie. Bookmark de permalink .

4 reacties op Ook dit is Marilou….., 26 april 2010

 1. Christiaan zegt:

  Vanuit mijn werk weet ik hoe heftig een epeleptische aanval kan zijn en hoe rot dat is voor degene die het krijgt. Van Marilou had ik een aanval als deze nog niet gezien. Zielig dat dit meisje dit soort momenten moet doorgaan. Als ik het weg zou kunnen nemen had ik het allang gedaan. En met mij vele mensen. Helaas is het niet anders en heeft ze dit nou eenmaal. Toch hoop je op zo min mogelijk aanvallen en elke aanval is er eigenlijk ‘een te veel’. Het zal zeker voor jullie, als ouders, moeilijk zijn je kind zo te zien en eigenlijk… weinig te kunnen doen.
  Veel sterkte en een knuffel aan Lou!

  Chris

 2. astrid zegt:

  Lieve Leonieke

  voor ons een heel grote herkenbaarheid
  hier ook niet te tellen aanvallen
  gelukkig lijken de artsen ons wel te begrijpen maar krijgen ze de vinger er ook niet op

  heel veel sterkte
  en een dikke knuffel voor je meisje(s)
  liefs Astrid

 3. Martine zegt:

  Ik ben er gewoon een beetje naar van… Jullie weten natuurlijk precies wat je moet doen maar ik zou me echt het apezuur schrikken als het mij zou overkomen. Petje af hoor, maar dat wisten jullie al. “Fijn” dat je ook deze Marilou met ons wilt delen, die kant kende ik van verhalen maar nu met beelden er bij kan ik me nog beter inleven in jullie situatie!
  Dikke knuffel!

 4. Anja zegt:

  Hai die Leonieke,

  Al vele epileptische aanvallen mee gemaakt als Z- verpleegkundige,zit immers al 23jaar in het vak.
  Beseffen dat wanneer het om je kind”je” gaat dit zoveel meer pijn doet,hoezeer je ook je best doet,alles uitzoekt,proffesionele hulp,de medische kant maar toch? jullie zijn een gezinnetje met 3 mooie meiden waar Marilou er eentje van is.Wens jullie heel veel mooie,leuke momenten,maar ook sterkte!
  Wat is ze toch een mooi meisje he?!

  ps;ik ken jullie een beetje van long time ago.Ik woonde nog in Zoetemeer en kwam met een vriendin (K vd Steen) mee naar een speelgoed/tupperware avondje bij je.

  liefs,Anja

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s