Paasfeest! zondag 4 april

Pasen is niet zo ons feest, zeker niet van Marilou. Pasen doet ons altijd denken aan de eerste aanval, de eerste keer ambulance en de eerste lange ziekenhuisopname. En toeval of niet we hebben de jaren daarna nog vaak eieren in het ziekenhuis kunnen zoeken.

Ik heb lang getwijfeld maar ik vertrouw het jullie toch toe, Marilou heeft al sinds de laatste feestdag van vorig jaar geen aanvallen meer!

Dus dacht ik zal je zien…… Maar niets is minder waar. Wij hadden dit jaar een Marilou in opperbeste paasstemming. Wat een heerlijk kroelkuikentje is het toch.

Ze smulde van een paasbrunch in een hotel, genoot van de Vlaamse reuzen en de echte minikuikens in de hokken daar en LIEP door de hotelgangen op en neer. Yeah!

Tweede paasdag dan? We hadden een uitje van tevoren gepland, niet gebruikelijk bij ons! Met de twee andere meiden zouden we naar Corpus gaan. Stond al heel lang op ons verlanglijstje maar is onmogelijk te bezoeken met Lou en een rolstoel.
Lou zou een dagje op pad gaan met een van onze PGB’ers.

Eerste paasdag zit ik ’s avonds alleen met Lou op de bank, zie ik goed. Zie ik echt haar handje schudden? Ik begin te twijfelen, staan haar ogen wel normaal? Ik weet het niet helemaal zeker, het was te kort. Of zat het tussen mijn oren?

En zo werd ook tweede paasdag een feestje. Img_0779Grote zus Anouk, zin in een uitje buiten het zware schoolexamenwerk,  verstopte na het eten voor beide zussen de eieren in de tuin (maar voor Lou waren het natuurlijk speciale Kabouter Plopeieren!) en een lol dat ze ALLEDRIE hadden!Img_0785

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

3 reacties op Paasfeest! zondag 4 april

 1. Christiaan zegt:

  helemaal top! šŸ˜‰

 2. Martine zegt:

  He Marilou,

  Geweldig hoe jij dat ei soldaat maakt! En super dat je zo genoten hebt, Pasen vieren in een hotel, doe maar sjiek!
  Maar verder is het vooral vervelend…, de onderzoeken die je nog moet ondergaan en natuurlijk je operatie. Denk er nog maar niet aan, lieve meid. Het komt vast allemaal goed.

  Dikke knuffel, ook aan je mama, van Martine.

 3. Marijke zegt:

  Wat een updates zo weer in 1x.

  Moeilijk dat het onderzoek zo lang moest duren door kapotte apparatuur. Wel fijn dat het onderzoek alsnog geslaagd is. Fijn dat er geen afwijkingen zijn gevonden. (of wilde je het liever wel zo dat je duidelijkheid had?)
  Vervelend dat Marilou precies toen koorts moest hebben. Hopelijk is de nieuwe datum niet al te ver weg meer.
  Leuk dat ze dit jaar zo heeft kunnen genieten van de Paasdagen. Hopelijk is haar buik niet gaan Ploppen van al die plop-eieren :-).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s