Het einde?? donderdag 4 februari 2010

Deze middag gaat hij dan echt komen. Marilou komt de taxi uitgereden en ik zie het gelijk al. Ze zit rechter dan dat ze ooit gezeten heeft in haar nieuwe orthesesoel. Ja, ik krijg een brok in mijn keel, van de kolossale aanblik maar nog meer van het gevoel te laat te hebben ingegrepen. In de zitting zijn duidelijk de hoge graden terug te vinden.Img_0437

Een lopend zeer actief kind in een orthesestoel plaatsen is NOT-DONE! Ik had nog harder in mijn standpunt moeten zijn naar alle adviseurs toe. Mijn redenatie was dat Marilou de stoel alleen gebruikt als eet, auto en wandelstoel en de verzorgers er nog allerter op moeten zijn dat Lou niet te lang in haar stoel mag zitten. Maar ik wilde een perfecte zit juist voor die momenten en nu zijn we twee jaar verder. Twee jaar waarin de scoliose van 11 naar 56 graden ging.

Natuurlijk mag ik niet zeggen dat we daarom nu op de wachtlijst voor de scolioseoperatie staan maar misschien was het wel minder snel gegaan en dat doet pijn. Weer bleek mijn moedergevoel te kloppen dat ondanks dat Marilou zo actief is zij toch een zitorthese nodig had. Marilou vindt haar nieuwe stoel het einde!

Img_0435_2

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s