Soms zit het tegen soms zit het mee…. 23 januari 2009

De afgelopen weken vielen een beetje tegen. Niet met Lou, die doet het sinds Kerst erg goed maar er waren teveel andere dingen om er niet van te kunnen genieten… De ingreep op mijn pols viel ook een beetje tegen.

Maar dan opeens zit alles mee.

We hadden deze week na ruim twee jaar weer eens een afspraak bij onze speciale gehandicaptentandarts voor Marilou. Altijd een feestje, bij deze uiterst vriendelijke mevrouw. Marilou klimt op de stoel en met wat moeite laat zij haar tanden keurig poetsen en polijsten. Bewondering voor deze tandarts hoe snel en makkelijk zij het voor elkaar krijgt met enkel haar vingers in Lou’s mond. Marilou blijkt een ijzersterk gebit te hebben. Alle medicatie, incl. de dagelijkse antibiotica, de dagelijkse Fristi en Chocomel en het moeizame poetsen hebben geen invloed op haar gebit. Brandschoon en nog steeds zonder gaatjes! Poef dat scheelt weer een narcose!

De uitslag van mijn pols is goed, daar ging ik vanuit maar zittende in de wachtkamer komt daar dan toch die vraag: wat als, dan toch?

Tyra komt enthousiast uit school: Mam NUL fouten bij mijn Cito-taaltoets, Mam ik mag meedoen aan de Kangoeroe-rekenwedstrijd en oja Mam ik doe mijn spreekbeurt over Marilou! Nouk besluit er nog een schepje bovenop te doen en werkt hard voor haar testweek. Wat is het toch fijn als de andere kinderen het ook lekker doen.

Morgen ga ik een bijzonder weekend tegemoet. Met zeven medemoeders, alle moeder van een gehandicapt kindje met epilepsie gaan we een dagje naar Deventer en blijven slapen bij een van de moeders. Dit is ons tweede uitje en na ons eerste uitje van vorig jaar op een boot in Enkhuizen heb ik er nu nog meer zin in. Geen van ons achten heeft het belangrijkste van het leven verloren nl: Humor! We praten op deze dagen eigenlijk vooral niet over onze zorgen en hebben genoeg aan elkaars gezelschap, picknickmanden en dozen met tissues. Heerlijk!

En dan komt aan het einde van de dag ook nog een verrassend telefoontje. We mogen binnenkort een weekje vakantie vieren met het hele gezin in Villa Pardoes!

Dit bericht werd geplaatst in Dieren, Jarig. Bookmark de permalink .

4 reacties op Soms zit het tegen soms zit het mee…. 23 januari 2009

 1. Christiaan Greve zegt:

  Super, leuk om te horen šŸ˜‰

 2. sarike zegt:

  Wat een mooie berichten, alleen dat van de villa heb ik mee gekregen, dus het is echt waar, we hebben vooral over andere dingen gesproken en dus veel gelachen :o)
  dikke kus Sarike

 3. Sari zegt:

  Fijn dat het nu idd even weer wat rustiger is. Ik heb ook een geweldig weekend achter de rug. Erg gelachen, maar nu wel redelijk brak!!!!
  Ik heb je kaart op de post gedaan, dus die zou er morgen moeten zijn ;o)…..

  Verheug me al op de volgende bijeenkomst!

  Liefs, Saar

 4. Jolanda zegt:

  En…..
  Hoe was het in de Villa?

  XXJolanda

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s