Feest? zondag 23 november 2008

Ons meisje een dag later……

Dscn6543

Lou heeft vanaf vrijdagavond 23.30 uur tot vannacht 03.15 in een grote aanval gezeten. Met zo’n ruim dertig extreme saturatiedalingen. We hebben er voor gekozen opnieuw zuurstof te gaan toedienen. Tussendoor geen enkel contact gehad. Rond 11 uur zaterdagochtend heb ik er nog drie hapjes fruit in gekregen tijdens een lichte absance en daar heeft zij het 35 uur op moeten doen kwa vochtbalans. Ik vond het weer eng, het lukt mij maar niet er nuchter onder te blijven die eeuwige angst blijft aanwezig.

Elk cluster blijft mij verbazen. Dagen geen contact en dan opeens vannacht om 03.15 hoor ik haar weer bekende geluidjes maken door de babyfoon. Gauw naar beneden en haar drinken kunnen geven. Ik kreeg een grote glimlach van haar, de mooiste ooit? Hoe is het mogelijk!! En vandaag was ons meisje erweer. Alles deed het weer, het blijft een wonder voor mij.

De sneeuw gaf nog een extra feestelijke dimensie aan de verjaardag van Tyra. Wel medelijden gehad met de helft van de visite die vast zat in de sneeuw of omgedraaid waren door het weeralarm. Grappig detail hetzelfde gebeurde op de kraamreceptie van Tyra, acht jaar geleden ook al.Sdc10076

Lou heeft genoten van de sneeuw net als alle kinderen van de visite. Wat een feestdag!

Dit bericht werd geplaatst in Dieren, Emotie. Bookmark de permalink .

2 reacties op Feest? zondag 23 november 2008

 1. Christiaan zegt:

  Hoi Marilou!

  Gisteren heb ik samen met jou chocola gegeten op de zeepaardgroep, weet je nog? Volgens mij vond je het erg lekker! Ik kwam gisteren bij jou op het a.c. omdat jullie bezig zijn met de methode ‘ervaar het maar’. Ik werk zelf op een groep voor mensen met een ernstige verst. handicap en wij willen kijken wat we kunnen leren/meenemen van die methode voor de mensen waar we voor zorgen.
  Heel toevallig is dat Thea (jouw begeleidster van de zeepaardgroep) vroeger begeleidster van mn broertje was. Ik vertelde mn belevenissen bij jouw op de groep aan mn zusje. Zij heet Channe en blijkt jouw te kennen. Ze blijkt al jaren schoon te maken bij jullie thuis en kent jou dus ook!
  Nou heeeel veeel groetjes. Geniet van alles. En hopelijk krijg je niet meer van die grote aanvallen.

  Misschien tot ziens!

  Groetjes van
  Chris

 2. Monique zegt:

  Hoi allemaal,
  Hoe is het nu met Marilou? Weer een beetje opgeknapt? En met jullie? Dit is toch niet vol te houden zo? We denken aan jullie.
  Monique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s