Wie de broek past trekt hem aan…, september 2008

Ik kleed mijn kinderen graag modieus. Bij Marilou let ik daar nog beter op. Een meisje wat er leuk uitziet krijgt meer aandacht. En daar groeit Marilou van!

Maar dat groeien daar zit nu de laatste tijd het probleem bij het kopen van broeken. De skinnymode voor meiden maakt het er niet makkelijker op. Want waar laten we de luier? Ik ben het net gaan afspeuren en natuurlijk zijn er speciale broeken voor gehandicapten kinderen. Maar die vind ik niet altijd even leuk en bovendien zit Marilou vaak in de rolstoel maar meestal niet dus het verhoogde achterpand heeft dan geen zin. Persival, C&A en Villa Happ lieten mij ook opeens in de steek!

Maar ik heb er wat op gevonden en wil deze tip graag delen met mijn medemoeders. Broeken voor kinderen met een maatje meer. Ze zijn heerlijk hoog van voor en van achter, zelfs bij bukken is er nog geen luier te zien.

Ik twijfelde bij de maten maar Diana van Merkkleding 4all Kids heeft na het doorkrijgen van Marilou haar maten de perfect passende spijkerbroeken er bij gezocht! En de volgende dag lagen de mooie spijkerbroeken al op de deurmat. Dit zijn de broeken:

Thumb1505849_b

http://www.merkkleding-4all.nl/?menu=category&categoryID=61767

En nog een tip voor de dunnere Rettmeisjes onder ons, ze hebben ook broeken voor een maatje minder!!

Dit bericht werd geplaatst in filmpjes aanvallen. Bookmark de permalink .

Een reactie op Wie de broek past trekt hem aan…, september 2008

 1. Martine zegt:

  Ha Leonieke,

  Goeie tip, van die broeken. Fleur heeft eigenlijk nog taillemaat 98, maar komt dan onderaan de pijpen een stuk tekort. Onze juffrouw Langpoot…
  Ik zit trouwens nog steeds met dat filmpje van Marilou in mijn hoofd. Die aanvallen, zo zielig en heftig. Wat moeten jullie je dan machteloos voelen. Ik herken er helemaal niets in en hoop toch echt dat Marilou er op korte termijn vanaf komt.

  Fijn en hopelijk rustig weekend!

  Martine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s