Gehandicapt zijn is leuk…….juni 2008

Marilou is gegroeid en wel zo behoorlijk dat zij niet meer in haar rolstoel paste. We hebben de rolstoel nog niet zo lang en zijn erg tevreden over het onderstel. Marilou stapt er zelf uit en het zal niet lang meer duren (kwa lengte) voordat zij er ook zelf in kan stappen. Wij hebben alleen voor een andere zitting op het leuke gifgroene onderstel gekozen.

Ik heb mij de afgelopen dagen bezig gehouden met het vinden van aparte spaakbeschermers. En dat is gelukt, ik heb ze in Amerika gevonden. Zal binnenkort een foto plaatsen. Door deze nieuwe look wilde ik gelijk ook een andere kleur bekleding kiezen maar dat is een lastig verhaal. Je moet kiezen uit een klein stukje stof maar hoe ziet dat eruit op een stoel van een meter hoog. Bovendien moet je er een paar jaar tegen aankijken. We hebben een appeltjesgroene kleur gekozen!

Marilou heeft maar een zitvoorziening. De rolstoel is een eetstoel, een wandelwagen maar ook een autostoel. Maar nu moet de stoel naar firma Atlas en hebben wij hier thuis een probleem.

We krijgen een tijdelijke wandelwagen maar die kan niet vast in de schooltaxi en onze bus. Dan maar een aparte tijdelijke rolstoel ernaast.

Er waren maar twee mensen blij met ons wagenpark van deze week namelijk de twee zussen. Grappig om te zien hoe normaal en leuk een rolstoel in hun ogen is. Ik besef dat dit ook komt doordat Marilou nog zo lekker zelf kan lopen. Onze puber Anouk gaat hem ook even uitproberen en zonder enige schaamte rolt zij door onze straat. En zus Tyra doet elke dag een rondje. Dan komt er vanmiddag een vriendinnetje eten, het meisje zit in de rolstoel en Tyra duwt de stoel en dan hoor ik de zevenjarige meisjes tegen elkaar roepen:

GEHANDICAPT ZIJN IS LEUK!Dscn4796

Dit bericht werd geplaatst in Diversen, filmpjes aanvallen. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s