Het gaat weer goed! oktober 2007

Dscn3759Ik weet dat meestal als ik mijn vreugde met jullie wil delen daar ook gelijk een einde aan wordt gemaakt maar goed.Nu eens goed nieuws van onze kant. Sinds twee weken hebben wij ons meisje weer terug. Het loopt weer, gilt en lacht de hele dag, heerlijk er komt nog geluid uit! Vroeger werd ik gek van het gillen.
Het brabbelt weer hele verhalen en vorige week zat zij opeens RECHTOP in bed!

Ik vind het gewoon jammer haar op deze dagen naar het KDC te laten gaan.

Er is een maar: haar plotselinge huilbuien zijn hartverscheurend en niet verklaarbaar of toch epi, aura?

Ik ben wel heel bang voor de komende dagen, hoe diep zullen wij weer vallen. In de afgelopen jaren is wel vaker het cluster later dan een week gekomen maar dat maakte de hevigheid van het cluster alleen maar groter.

Maar tot nu toe alleen maar genieten en lekker knuffelen op deze dagenmoeten wij voortleven, al zijn het er ws maar weinig!

We hebben een record gebroken. De laatste aanval lijkt al maanden geleden voor ons. Het huis is sinds maanden weer op orde. Ik vergeet mijn mobiel te checken en ik LEEF!

En Lou is zo van slag dat zij vergeet wat slapen is. Helaas steeds vanaf 03.00 uur wakker en dat om het half uur tot 07.00 uur dan valt zij in slaap maar moet zij eruit voor haar medicatie.
Maar waar hebben wij het over, het is een hele andere moeheid voor ons.

We hebben zelfs een ondeugend meisje teruggekregen. Alles maait zij van tafel met een big smile. En met het lopen kunnen wij haar haast niet bijhouden. Hoelang is dit haar nog gegund?

Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s