Chalet stichting on wheels mei 2006

Hier een live berichtje uit een fantastisch aangepast huisje. Alles is heel luxe en nieuw. Lekker lichte kleuren en veel ramen. Lou vond het gelijk bij binnenkomst al helemaal fantastisch. Het is enorm groot.Dscn1552 Drie volledige slaapkamers, waarvan een met twee aangepaste bedden.Een heerlijk keuken met zelfs een vaatwasser.Dscn1554
Een hele grote badkamer met aparte douche en plafondrail tot en met de slaapkamer.En een douchbrancard boven een 2 pers. bad.
Lou’tje slaap heerlijk in haar ortheseDscn1215 , (de derde nacht nu!), ben benieuwd hoe straks de nacht zal verlopen.
We hebben er ook een grote veranda en een tuin bij. We zitten op een Roompot park(Beach Dscn1527Resort) met zeer veel voorzieningen. Zoals jullie kunnen merken staat er zelfs een laptop met draadloos internet.We zitten aan het strand in Kamperland Zeeland maar helaas werkt het weer totaal niet mee!
Dit alles voor nog geen 400 euro voor zes dagen.
Op de site van stichting On Wheels kunnen jullie foto’s zien van het chalet. Om jullie even heel jaloers te maken!
Het gaat weer heel erg goed met Lou! We hebben nog nooit zo’n lekkere vakantie gehad met onze Rett meid. Zes dagen met een grote smile op haar gezicht! We hebben dingen gedaan die we anders nooit doen of durven. Ze heeft meegecourmet, ze kan nu stukjes eten en krijgt haar eten niet meer gemalen. We zijn lekker vroeg begonnen en haar op een gewone stoel aan tafel gezet tussen de zusjes!Dscn1511

We zijn naar atrakktriepark het Arsenaal geweest, wel heel druk voor haar maar zij genoot en wij hadden stress,ha,ha. En de laatste dag zijn we zelf uit eten gegaan in een restaurant aan de haven.
We hebben haar op het strand gezet en ze bleef maar voelen aan het zand zonder de handjes in de mond te stoppen!Dscn1540k Daarna op blote voeten in het zand maar dat beviel niet echt met sokjes aan liep zij gelijk weer beter.
Elke avond sliep zij heerlijk in (en door) haar lig orthese, wat een succes, ik kan het iedereen van harte aanbevelen, een volledige ontspanning voor haar met al die lekkere kussentjes!
Maar het leukste was het zeggen van een twee woord zin: JAS AAN en vanmiddag: ALLES OP. Helaas nooit op herhaling maar Smeets krijgt toch gelijk en geloof echt dat Lou later kan “praten” in twee woord zinnen!

Dscn1521
Ook wij zijn trots op ons meisje en ook een beetje op ons zelf na een moeilijke periode. Ik merk door de jaren heen dat dat herstel steeds sneller komt. En dat je steeds minder snel van je stuk te brengen bent.

Dus ‘nieuwe’ ouders hou vol!

Dit bericht werd geplaatst in Uitjes. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s